Telefon: 041 349 812 Lokacija (klikni)
Pon 10:00 – 12:00 Sre 15:00 – 17:00
podajrokopisarna@gmail.com



Izšla je druga številka glasila družinskih oskrbovalcev


Z veseljem vam sporočamo, da smo v Občini Log – Dragomer pripravili nov izvod glasilo za vas vse, ki nekaj ur tedensko ali dnevno oskrbujete svojega bolnega, starostno onemoglega ali invalidnega svojca – očeta, mamo, moža, ženo, taščo, tasta, babico, brata, sestro, dedka, otroka, soseda ali prijatelja; ste za bližnjo osebo skrbeli v preteklosti ali pa se na oskrbo pripravljate. Brez vas ne gre in v občini se zavedamo, kako težko in plemenito delo opravljate – ne le za vaše bližnje, ampak za celotno družbo.  V tokratnem glasilu si lahko preberete koristne informacije o demenci, pripomočkih za hojo, dolgotrajni oskrbi, skrbi zase…

Če bi glasilo želeli prejeti po navadni pošti ali elektronski pošti, nas pokličite na telefonsko številko 041 349 812 ali pa nam pišite na elektronski naslov podajrokopisarna@gmail.com.

Glasilo smo pripravili člani delovne skupine za zdravstvo in oskrbo, ki sodeluje pri uresničevanju strategije Starosti prijazne občine pod strokovnim vodstvom Inštituta Antona Trstenjaka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja