Telefon: 041 349 812 Lokacija (klikni)
Pon 10:00 – 12:00 Sre 15:00 – 17:00
podajrokopisarna@gmail.com



Akcija pomoči starejšim ob sezonskih opravilih v Log Dragomerju 🗓


Dogodki Novice


Tudi letos lepo vabljeni na Akcijo pomoči starejšim pri sezonskih opravilih, ki bo potekala v okviru čistilne akcije in sicer v soboto, 13. aprila dopoldne!
Namen je, da pomagamo starejšim pri večjih spomladanskih opravilih v hiši ali na vrtu (npr. čiščenje oken, spomladansko urejanje vrta…), ki jih ne zmorejo več sami in za katera je potrebno več pridnih rok. Zjutraj se bomo razdelili v manjše medgeneracijske skupine, v katerih bomo preživeli lepo dopoldne s starejšim človekom: poleg opravila pa si bomo vzeli tudi nekaj časa za lep pogovor z njim. (Kako je bilo lansko leto si lahko preberete tukaj: https://podajroko.log-dragomer.si/2023/03/30/mala-dejanja-veliko-veselje-za-ljudi-in-naravo/)


Starejši občani: V kolikor potrebujete pomoč pri kakšnem večjem opravilu (čiščenju oken, delo na vrtu) nas kontaktirajte na 041 349 812 (najkasneje do četrtka, 11.4) in dogovorili se bomo za pomoč, ki vam jo lahko ponudimo v okviru akcije.


Prostovoljci vseh generacij: pridite skupaj z družino, prijatelji, sosedi, lepo bo! Zaradi lažje organizacije prosimo, da se čim prej prijavite (najkasneje pa do četrtka, 11.4.) na elektronski naslov podajrokopisarna@gmail.com ali pa na telefonsko številko: 041 349 812.


Lepo vas pozdravljamo,
Manja, Petra, Alen in Katja v imenu organizacijske ekipe

,

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja